fredag 4 december 2015

Down.

Jag känner mig så jävla ledsen just nu. Allt eller inget-tänk. Jag vill inte leva. Det känns som att det aldrig kommer bli bra igen, jag kommer aldrig må bra igen. Jag vill bara somna in nu. Det gör ont i hela mig. Det är en så himla obehaglig känsla i min kropp just nu. Obehag i magen, stel överallt, ont i huvudet, illamående, stressad, ledsen. Fan. Nej, nu vill jag inte mer.

2 kommentarer:

  1. Tycker det låter som om du är överansträngd. Har sagt det innan, men jag tror att du skulle må bra av att tänka på hur du vill fördela din tid, vad som prioriteras. Det är tufft. Just nu orkar du kanske inte både skola, jobb och behandling. Man vill alltid fixa allting men ibland måste man se till sin utgångspunkt just nu och inse att det inte är realistisk? Menar inte att låta hård, har själv fått samma råd och struntat i dem. Fixade "allt" ett tag trots mitt mående och en total saknad av verklig livslust men sen tog det bara stopp. Är superkänslig för stress nu, blir trött av minsta lilla och fixar ingenting (i jämförelse med vad jag vet att jag kan klara av).

    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag måste nog hålla med Glitter. Det låter som om du har för mycket just nu; kanske borde du koncentrera dig på ditt mående (även om jag vet att jobb är livsviktigt).

    SvaraRadera