fredag 12 december 2014

Jag hatar både mitt skal och min insida.

Jag är så otroligt ful. Jag vill inte ens se mig själv. Jag orkar inte. Jag undrar om det ens går att rädda mitt utseende. Behöver bli snyggare på alla plan. Finare hår, smalare och mer vältränad kropp, bättre hy, lite större läppar, vitare tänder, snyggare kläder och dylikt och ett MYCKET snyggare ansikte. Självklart behöver även insidan bli finare.


Varför är jag en så misslyckad människa?

4 kommentarer:

  1. Du är jättefin vännen, jag önskar du kunde se det själv.

    SvaraRadera
  2. Att känna så är så himla hemskt. Styrkekramar ♥

    SvaraRadera
  3. Du är perfekt som du är. Om du hade kunnat ändra alla saker som du hade velat ändra, hade du inte varit du. Du är speciell och vacker på ditt sätt. Vem vill vara som alla andra när en kan vara sig själv? Jag hoppas att du kommer att kunna bli nöjd med dig själv, för det är möjligt. Jag vet inte hur jag ska säga det på något annat sätt. Du är bara alldeles, helt totalt underbar som du är. Du behöver inte ändra på någonting. Kram

    SvaraRadera
  4. Trillade precis in här och passar på att säga att jag inte ser vad du ser överhuvudtaget. Ser en väldigt söt tjej på på profilbilden. Dock brukar inte andras åsikter betyda mer än ett skit när man krälar på botten så jag gör ett tafatt försök att skicka iväg en styrkekram som de andra.

    Btw, är väldigt sugen på socinomutbildningen, några konkreta åsikter kring den, samt vart läser du?

    SvaraRadera