torsdag 18 december 2014

När man lever ett tråkigt liv.

Jag känner mig så vilse i mitt eget liv just nu. Fast det gör jag väl ganska ofta. Bara det att det känns så oerhört jobbigt just nu. Vet inte vart jag ska ta vägen. Vill bara bli ett ingenting. Jag jobbar, pluggar och kollar serier/hänger hemma med Erik. Mitt liv är fan tråkigt. Förut hade jag inte så mycket pengar och ville göra massa saker om jag hade pengar, nu när jag har en ganska okej ekonomi så vet jag ändå inte vad jag vill göra med pengarna ens. Vet att jag måste spara och inte bara kan spendera hur som helst.

Nu är det dock ledighet snart. Hur har en ett roligt liv? Kan jag få lite tips på vad jag kan göra för kul under jullovet? Gärna med pojkvännen min.

2 kommentarer:

  1. Jag känner igen den där tråkighetskänslan så mycket. Testa och göra något du aldrig gjort förut, eller åka till ett nytt ställe du aldrig varit på. Vet att det brukar funka för mig iallafall.
    Kramar.

    SvaraRadera
  2. Känner också sådär. Tänkte alltid förut att när jag får pengar så ska jag göra det och det, men nu när jag har pengar har jag typ glömt bort vad det var jag skulle göra. Har ändå ingen lust att göra nåt :/

    SvaraRadera