onsdag 20 augusti 2014

Onödigt inlägg.

Intag: 1052 kalorier.


Jag har bara ångest hela tiden. Är trött på att vara ful. Ska försöka göra något med mitt utseende. Tror bland annat att det blir en hårförlängning, som jag pratat om. Är 99 % säker. Vända tillbaka på dygnet kanske man borde göra också... Klockan är snart fem.

3 kommentarer:

  1. Jag vill också skaffa hårförlängning men samtidigt så vill jag klippa mig haha.

    Kram. <3

    SvaraRadera
  2. Att vända tillbaka på dygnet låter som en bra idé, jag gjorde det för ett par dagar sen och det hjälper mig faktiskt att må bättre! Känner mig inte lika ensam och blir mer motiverad till att hitta på saker.

    SvaraRadera
  3. Att ändra hårfrisyr funkar nästan alltid! Om man blir nöjd vill säga, haha. Du kanske ska färga i samband med hårförlängningen också så att du får en ännu större förändring? Eller vad vet jag. Och att vända på dygnet verkar som en bra idé. Jag lider ju av insomnia (låter så fult att säga att jag 'lider utav det', men det är fan inte kul) och jag började skolan idag och det känns så bra att äntligen få tillbaka rutinerna. Även om sömnen blir ett helvete och man blir svin trött under dagarna om man inte kan sova, så måste man iallafall dra sig ur sängen och göra något produktivt. När börjar du skolan igen? Det kanske blir bättre för dig att också få igång lite bättre rutiner eller något, I don't know. Vet att du skrev om ångest och skit, men hur är det med dig annars?

    SvaraRadera