tisdag 10 april 2012

Klaginlägget?

Eh? Nu ska vi se om det här blir ett klaginlägg eller inte! Var ju mer arg och irriterad igår och då fanns det inte tid för att skriva. Jobbigt också nu när man känner sig glad på älsklingen! >.<


Ehum..........................................

Aja, iförrgår? Ah, då tvättade jag. Mina och Eriks kläder alltså, för det ska vi typ göra nu. Fråga mor om hon hade vit tvätt för vi hade bara två-tre vita plagg och hon sa att jag kunde lägga det i deras tvätt. Sen så hängde jag ju upp tvätten. Igår fixade jag med resten av tvätten. Vek ihop allt och fixade. Dammsög noga faktiskt, gick ut med soporna, dammade av massa, plockade undan allt. Sedan så tvättar Ozzy och han gnäller på att jag inte tvättat deras grejer och att han fått tvätta två-tre plagg av oss. Sjukt irriterande. Men mor var lite på min sida, lite.

Sen så gnäller mamma bara HELA tiden. Hon frågade vad jag hade gjort under dagen, igår alltså. Och jag svarade med att jag städat och fixat. För det var det ända förutom datorn. Hon typ skrattar åt mig och säger att jag knappt städat alls? Ahmen då kan väl hon städa det då? Om det nu inte är någonting? För om det helt plötsligt inte spelar roll, varför måste jag göra det då? Tvätta och ploca undan fine! Men damma? Kom igen, jag kanske inte vill göra det 1-2 gånger i veckan? Dammsuga sure, men tvinga inte mig att göra det bara för att det passar dig.. Är ju ändå jag och Erik som bor därinne och därför bör vi bestämma över vår städning. Suck!

Och när jag dammat, så gnällde hon och ville att jag skulle damma om? Hon typ "Du har inte alls dammat!". Blev aslack, hon gick och satte sig i soffan igen och jag fortsatte med att vika ihop tvätten. Jag tillbaka med Ajaxen och hushållspappret. No way att jag dammar igen. Det är inte dammandet jag stör mig på, utan hennes attityd. Om det är så jävla viktigt att man kan vara så otrevlig som hon är så kan hon väl göra det själv? Så kan ju hon göra "rätt" från början, så slipper hon sin misslyckade unge. Damp!

Sen så satt mamma bara i soffan igår. Gjorde typ ingenting, inte vad jag såg i allafall. Bara satt i soffan, med datorn och lekte och rökte. Och Ozzy SKÄMTADE med henne om att hon inte dammat ordentligt på ett ställe. Då blir HON skitsur och säger att han inte ska säga något? Kom igen, han skämtade.. Visst jag gillar inte Ozzy alla dagar men jag vet när hon överdriver. Hon har varit på honom asmycket. Jag kan fatta på sätt och vis, Zoya var med om en olycka och det är Ozzys "fel". Fast det var en olycka, så hon borde droppa det.

Ska jag bli likadan som hon då eller? Och bara "Nej, men åhh! Det var nog mitt fel att det började brinna! Buhuhu, jag är sååå dålig!" Nej, precis. Hon säger att jag är otacksam och inte hjälper till på eget bevåg. Utan man måste säga till! Nehe? Jag är tonåring, jag GLÖMMER. Sådan jag är. Deal with it, du födde mig!

Och när man gör något, så märker hon det inte. Det kan vara vad som helst, disken, plocka undan, sopor och ah visst småsaker men ändå. Varför ska JAG lägga min tid på hennes grejer när hon är otrevlig om hon lägger sin tid på mina? JAG tog iniativ till att tvätta, ah visst det är mina och Eriks saker men ändå? Plus frågade om jag skulle tvätta deras vita saker. Hon brukar gnälla om att jag ska tvätta. Så hon kan ju bara stfu!

Blev visst ett rejält gnällinlägg ändå. K bry.

2 kommentarer:

  1. Kram Natta, håll ut! Prata med henne annars så kan du ju gå runt och jävlas tillbaka. Typ, när du tar ut soporna så kan du ju hela vägen från köket till dörren skrika ut något i stil med "Nu går jag ut med soporna! Ja, nu rör jag mig sakta mot dörren med soppåsen! Snart ute med soporna! Nuuuu går jag ut med soporna!" och göra så varje gång du utför något hushållsarbete. Då måste hon ju åtminstone märka att du skriker mycket och då payar hon attention vilket gör så att hon märker ditt hushållsarbete bättre. Sen vet jag inte om man riktigt kan skylla på att man inte är vuxen, även om man inte är det så ska man ju försöka vara så vuxen man kan. Speciellt i vår ålder. Men man kan ju alltid skylla på att man är MÄNNISKA, människor glömmer, människor gör fel, människor gör dåliga saker, inte en speciell grupp av människor. Puss på dig, du kan snacka med mig det vet du. Älskar dig! Sen kan du ju komma bort till mig nån gång och sova över eller något, så slipper du hushållsarbete i alla fall ;) ;*

    SvaraRadera