fredag 16 januari 2015

Godnatt.

Dagens HSGD-mål: 1000.
Intag: 650 kalorier.

Är ganska nöjd. Detta enda jag har gjort idag är att plugga typ. Träffade kompisen men pluggade som sagt. Nu är klockan två och jag måste fortfarande plugga lite. Jag ska upp vid sju imorgon. Är INTE pepp. Vill dö. Mamma har triggat mig dessutom. Tar det imorgon.

1 kommentar:

  1. Du kanske skulle berätta för henne så att hon inte håller på att trigga dig i onödan?

    Jag är examinerad socionom och har jobbat som det, men kände redan under utbildningen att det inte var min grej. Försökte ta tag i mina problem under studietiden då det är viktigt att vara stabil i sig själv när man ska hjälpa andra. Lyckades inte och jobbet blev alldeles för tungt för mig så nu söker jag andra typ av jobb.

    Hur tänker du kring att du själv lider av en ätstörning och psykisk ohälsa, samtidigt som du vill jobba med det? Jag tror att det är en stor fördel om man själv haft de problem man hjälper sina brukare med, men man måste ha blivit bättre först. När det kommer till ätstörningar är de som jobbar med det ganska noga med att man själv inte har någon ätstörning. En klasskompis till mig, fick inte jobba på en äs-enhet för att hon nyligen hade sådana problem och inte blivit helt frisk.

    Du har chansen nu under studietiden att arbeta med dig själv :)

    SvaraRadera