onsdag 21 november 2012

Thinspo får ge mig hopp istället!

Trött sitter man i skolan 25 minuter för tidigt, ungefär som vanligt då. Har med min en STOR (1,5 liter) cola noll och det känns bra för jag kan gå länge idag. Runt fyra börjar mitt prov och jag HOPPAS att man får gå efter det. Annars är det äpplen och satsumas eller vad det nu är. Hahaha, förstår inte riktigt skillnaden på alla de där orangea bollarna.

Är ledsen på Erik som inte förstår mig och det är ju segt. Funderar på att dissa honom på lördag. Vi gör jämt saker på hans villkor, känner mig lite.. som att jag bara sitter och väntar. Vilket kanske är delvis sant haha. Men känns dumt att dissa honom på en månadsdag, även om den känns lite fjantig. Vi får se, vi kommer säkert inte ens hitta på något. Utan det blir bara "Vad ska vi göra?", "Jag vet inte, vad tycker du?", "Jag vet inte..". Orkar inte deeeeeeet. Var så igår och blev så irriterad. Han kan jämt planera och göra roliga saker med annat folk, känns därför som att han ofta väljer bort mig osv. Menar inte att han inte får umgås med andra, menar bara att han kan väl försöka planera något med mig också. Aja, orkar inte. Lite thinspo får ge mig hopp istället!



2 kommentarer:

  1. Haha, ja, mina bilder var menat som ett exempel på liknade kroppsformar.
    Jag vet faktiskt inte, 2:an har typ perfekt kropp, skitsnygg egentligen. Och skulle ju inte säga nej till den kroppen inte! Ibland är jag p sånt humör att jag hellre vill se ut som 3:an, även fast hon är ALLDELES för smal egentligen. Men det varierar :)

    SvaraRadera
  2. Jag förstår vad du menar :) Jag vet ju hur man borde äta, och även fast man äter lite kan man ju äta nyttigt som du sa, kvarg + frukt typ! och det är ju as gott, men jag tillåter inte mig själv att äta något just nu, inte förrän jag blivit smal :s kram! <3

    SvaraRadera