torsdag 18 september 2014

En halv vecka.

Måndagens kalorier: 867.
 
Måndagen var en stressig dag. Först skola och sedan jobb. Fick dessutom vara ganska hård mot en av eleverna som inte skötte sig. Han gjorde ingenting under de två timmarna han var där så han fick ingen närvaro. Hoppas han sköter sig nästa gång han dyker upp. Han dök nämligen inte upp idag, onsdag.

Tisdagens kalorier: 1338.

Känns som att det blev för mycket. Allt på grund av en bit cheesecake. Det var så jävla gott men självklart kom ångesten. Ugh, att jag aldrig lär mig. Hade en föreläsning från 12-17. Sedan mötte jag Erik och vi åkte hem tillsammans. Han sov medan jag pluggade i 2-2,5 timmar. Kön och genus. Kul men segt på en och samma gång. Kände mig ganska insatt redan. Annars kollade vi lite på serier och jag "sov" till en film aka kollade på hela filmen tills jag var utmattad och lyckades somna efter klockan tre. Åh, älskade sömnproblem! <3 Såg "Rise of the Guardians" btw, sett den en gång förut men gillar att se om filmer. Särskilt när man ska varva ner inför sömn. Synd att Erik redan sov, han missade en bra film.

Dagens kalorier: 1226.

Jävla Snickers på slutet av kvällen... Dagen började med ett seminarium om kön och genus. Började klockan tolv och slutade strax innan tre. Stack till jobbet. Ena läxhjälparen var sjuk så var rädd att eleverna skulle vara för stökiga, dock var det inte så många där och de stökigaste var borta. Eller ah, alla förutom en. Det gick med andra ord bra, förutom när jag skulle försöka hjälpa till med tysk grammatik haha! Slutade runt sju och åkte in mot stan. Träffade Erik och två av hans arbetskompisar. Körde en runda biljard men var helt jävla slut i huvudet haha! Hade dessutom bara ätit en proteinbar under dagen, kan vara en anledning. På vägen hem köpte jag en pastasallad som jag plockade ihop. Erik köpte en halvstor macka. Så vi åt på tunnelbanan. Sjukt gott!!! Kände verkligen att jag mådde bättre av det, ingen direkt ångest heller. Dock kom ångesten när jag åt choklad hemma. Sedan jag kom hem har jag och Erik inte gjort så mycket. Klockan var ganska mycket. Vi började se på Divergent, som vi redan sett, men han däckade fort. Jag såg klart hela dock. Den är också bra! Som ni märker så gillar jag att se om filmer, hehe. Nu ska jag slänga iväg lite viktiga mail och ev. någon jobbansökning. Hoppas det inte tar för lång tid då jag redan är så trött och klockan är ett snart.

Imorgon så är det ingen skola men vi håller ju på med grupparbeten, så jag och min grupp ska intervjua en socionom till arbetet. Ingen aning om vi ska plugga sen eller inte. Jag vill redan hem från det mötet hahah..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar