tisdag 9 september 2014

Första jobbdagen!

Gårdagens intag: 552 kalorier. 


Igår var en lång dag. Förat sov jag inte så mycket eftersom att jag pluggade till halv fem på morgonen. Kl tolv hade jag seminarium till tre. Gick ganska bra men var lite stressad. Skulle ju jobba min första jobbdag! På tåget åt jag ett äpple och när jag kom fram åt jag lite riskakor. Gott men lite ångest då jag funderat på att fasta tills jag kom hem. Mötte en kollega som visade mig vägen. Det gick bra trots att det saknades ett par elever. Skönt ändå så man fick ta in allt utan stress. De flesta pluggade på bra, tre stycken var lite stökiga och en tjej bråkade med en läxhjälpare. Det var ju inte särskilt bra men annara var dagen bra.

Efter det åkte jag hem och Erik mötte mig på tåget. Hemma år jag nudelsoppa, ganska dåligt men orkade inte tänka. Stod emot chokladsug igen.

Idag börjar jag halv fyra men skulle möta en tjej i stan vid tolv och en kille i skolan vid ett för att köpa böcker. Känns bra! Har även pratat en del med pappa i telefon och nu sitter jag bara och väntar på att föreläsningen ska börja.  Ungefär en 45 min kvar.

Har ätit riskakor för 110 kalorier och undrar om jag ska äta något mer. Har ett äpple och en proteinbar. Känner mig seg och ganska sugen. Dock inte hungrig så känns liksom fel. Vi får se hur det blir. Så länge jag håller mig till MAX 1000 så är jag nöjd. Har dessutom ätit under det en del så det känns bra. Hellre kanske ta något mer snart än att riskera hets. Vi får se helt enkelt. Slutar halv sex idag, hoppas på att Erik jobbar över så vi kan mötas haha.


1 kommentar: