tisdag 17 juni 2014

Being Human, Bråvalla, Erik.

Gårdagens intag: Ca 800.

Jag är nöjd. Det här känns skönt, riktigt skönt. Var en vecka sedan jag hade en så bra dag. Tragiskt nog. Känns som ännu längre. Känns som att jag överätit i en jävla evighet.

Jag var uppe sent igen, alltså jag fuckar dygnet... Är helt fast i Being Human, den är sjukt bra. Jag tror jag kollar på den amerikanska variationen, om någon annan kollar. Finns en brittisk också. Började på säsong två för två dagar sedan, då jag bara såg två avsnitt och sen resten igår. Nu är jag på säsong tre. Liksom, hej inget liv. Träffade en kompis ett tag igår, hade jag inte gjort det hade jag antagligen sett ännu mer. xD

Idag ska jag antagligen in till stan och träffa en klasskompis, Emily. Hon var hemma hos mig i söndags och vi beställde endagsbiljetter till Bråvalla festivalen, till torsdagen. Ska bli sjukt grymt! Vi vill båda främst se Bring Me the Horizan. Så vi ska ses idag och fixa tågbiljetter. Vet inte om vi ska hänga något eller inte. Förut var jag pepp men nu vill jag bara kolla serier hahah.

Någon annan som ska till Bråvalla förresten?

Imorgon kommer Erik hem förresten! Han har ju varit i Kroatien. Jag längtar! Har saknat honom massor. Han hade ringt halv fem imorse, jag vet inte varför. Och råkat lämna ett meddelande. Han trodde att jag hade svarat så han sa typ "Älsk? Älskling?" hundra gånger samtidigt som han snackade med sina bröder om chips? Hahah.

2 kommentarer: