fredag 25 juli 2014

Hemma.

Idag kom jag hem. Det var lite krångel från Arlanda men ordnade sig till slut. Mötte Erik och vi åkte hem tillsammans. Så himla härligt. Fan, vad jag älskar honom.

Har tyvärr hetsat/överätit idag annars har det varit en bra dag. Imorgon ska jag antagligen till Nynäshamn, Erik ska dit och träffa kompisar och vill att jag ska med. Känner lite ångest inför klädval och matval. Ganska mycket ångest faktiskt... Hur hanterar ni denna värme med kläder?

4 kommentarer:

  1. sv: försök se det såhär: att du ens tränade är grymt. Det går assegt i början men man brukar ofta se resultat nästan med en gång, och då blir det ju roligare att fortsätta träna med. Den bästa träningen är den som blir av *:

    Hantera värmen med kläder och kroppen? Nope. Slänger på mig kläder jag inte svettas ihjäl i och undviker alla former av reflekterande ytor, haha.

    Ta hand om dig <3

    SvaraRadera
  2. Ljusa luftiga byxor i linne, ljusa luftiga tunikor. Jag fladdrar :D

    SvaraRadera
  3. Skönt att komma hem. Det var förmodligen bättre att göra så än att stanna där och må dåligt <3

    SvaraRadera
  4. Jag hanterar värmen med att hålla mig inomhus tills det svalnar lite. Om jag på något sätt behöver gå ut ändå så har jag leggings, ballerina med klack, luftigt linne och en luftig kofta sen får svetten rinna som det vill. Sorligt nog. Klänning är ju bra, inget jag testat förutom under studenten dock.. Ångesten är för hög.

    SvaraRadera