tisdag 12 november 2013

Allt är så jobbigt, speciellt när man måste prestera.

När jag kom hem så kollade jag lite saker på mobilen. (Instagram, bloggar och facebook.) La mig för att vila och vaknar upp 1,5 timme senare. En av mammas kompisar frågade om jag ville med till gymmet och mitt svar var kanske. Sedan var hon lite väl på. Typ "Kom nu, det känns så bra efter. Jo men kom nu!" Och det är lite svårt att bara "Hmm, fastar idag så mår inte tipptopp. Sorry, en annan gång!" haha.

Mår fortfarande dåligt, både psykiskt och fysiskt. Fan vad dizzy man var när man ställde sig upp. Fick stå still ett tag innan jag gick ut för att prata lite snabbt med mamma. Lycka till med gym då liksom. Ont i huvudet fortfarande och helt nedstämd. Noll ork.

Avbröt i alla fall fastan efter 24 timmar, kändes skönt att få ett dygn. Blev tomatsoppa med lite pasta i för 350 kalorier. Hoppas att jag inte äter något mer men är fan sötsugen så livet känns jobbigt.

Fortfarande trött och helt nere efter den här skoldagen. När jag väl gråtit lite framför en lärare är det svårt att sluta. Alltså jag kan sluta för stunden men sedan om vi pratar igen och det känns minsta lilla jobbigt så trillar tårarna ner igen. Ugh.

Fick B på min muntliga redovisning från igår, blev nöjd men ville så klart ha A. Min svensklärare, samma som jag grät inför, sa att jag måste lära mig att det är ett bra betyg. Det vet jag sa jag men jag vill få A i betyg och då måste jag ha fått A på några uppgifter, nu har jag B på alla. Och då gick jag därifrån för att tårarna var på väg, IGEN. Fick dock A i en uppsats i engelska jag kämpat med. Blev jätteglad men kunde inte visa det, inte ens för den läraren. Hon sa att hon trodde jag skulle bli gladare och jag sa att jag var det men att jag inte kunde visa det just nu. Tror hon förstod. Röda, glansiga ögon och röd näsa. Behöver man säga mer... Men så tråkigt att bara för att man känner sig så dum och blir ledsen (Över svenskan!) så kan jag inte riktigt glädjas över engelskan för att jag redan är nere.

1 kommentar: