tisdag 27 maj 2014

Triggad till hets.

Jag vill hetsa. Så jävla triggad. Brukar ni också hetsa pga känslor? Jag är arg och ledsen. Och dum i huvudet. Trodde man kunde räkna ut sitt snittbetyg på ett sätt men tänkte fel, så nu kommer det bli lägre än jag trodde. Mitt merit lär hamna på 19,7-19,8. Jag trodde det skulle handla om 20-20,2. Jag vet att mitt snitt inte är dåligt men det känns så surt att ha trott att man skulle komma upp på 20. Samt det skulle kännas så bra att ha 20. Även om skillnaden antagligen inte påverkar hurvida jag kommer in eller inte, fast den kan ju göra det också, så hade det varit så häftigt att ligga uppe på 20. Ska väl inte gnälla, egentligen. Har sex kurser i år förutom gymnasiearbetet. Fyra är A:n, ett är B och det sista kommer bli ett D eller C. Jag vet att det är bra men det känns ändå för jävligt. Snubbla på målkanten. Målkanten som egentligen inte ger något. Förutom lite stolthet hos mig själv.

Det här är i alla fall min anledning till att jag vill hetsa. Samt att jag redan ätit 340 kalorier. Riskakor och en proteinbar. Gamla klassikern. Nu känns det bara dumt. Borde sparat kalorierna till kvällen.

Jag vet inte vad jag ska göra. Känns som att hela mitt liv rasade nu. Jag vet, skittöntigt. Vet inte vad jag ska göra idag. Har tittat på dokumentärer på svenskan och lär kolla på film i ledarskap & organisation. Känns bara jobbigt. Vill hem. Vill vara med Erik. Tyvärr jobbar Erik längre än vad jag går i skolan, sedan ska han simma lite med jobbet på någon simhall. Så han lär ju komma hem 17-19. Antagligen runt 18. Vad fan ska jag göra till dess? Även om jag stannar i skolan så slutar jag halv tre. Alltså är jag hemma senast halv fyra. Har pengar, ensamhet och ja, alla dessa jävla känslor. Hets skulle inte alls vara svårt att genomföra. Hets/överäta/tröstäta/känsloäta. Jag vet inte vad det skulle klassas som.

Vad fan ska jag göra?

3 kommentarer:

  1. Jag brukar få hetskänslor när jag varit ledsen eller arg. Medan jag är ledsen kan jag inte äta nånting, men så fort jag mår bättre, när det jag är ledsen för löser sig, så kommer värsta hetskänslorna. Vet hur jobbigt det känns med såna där små saker som man förväntat sig som inte händer :(

    SvaraRadera
  2. Jag brukar också få lust att hetsäta när jag är ledsen eller arg, när saker inte blir som planerat osv. Det är så jävla jobbigt. Jag brukar försöka distrahera mig själv så jag inte hetsäter, till exempel att rita.

    Kram.<3

    SvaraRadera
  3. Andas, människa, andas! Kram.<3

    SvaraRadera