torsdag 6 juni 2013

Döda mig.

Överåt. Så klart. Massa gott, cravings, svag Nathalie, mamma som skulle fråga annars. Ligger säkert på 2000 kalorier, har ingen aning. Kul det ska bli att väga mig imorgon. Snarare förnedrande. Hatar livet just nu. Mår till och med lite illa. Funderar på att träna lite på rummet innan jag går och lägger mig. Men det känns meningslöst. Jag har ändå redan förstört allt. Jag är misslyckad och dömd till att förstöra för mig själv och aldrig lyckas gå ner i vikt.

1 kommentar:

  1. Men vännen! <3
    Inge bra att du mår såhär, kanske ska fokusera på att äta hälsosamt (och då menar jag inte lite och hälsosamt utan mycket hälsosamt), arbeta på att hålla dig borta från sötsaker utan att dra ner på intaget. Du kan ju senare jobba på att äta kring 1300 kcal per dag när du redan jobbat bort sötsuget. Du klarar det här!!
    Vill inte låta som en besserwisser, men det är faktiskt så att om du inte får i dig tillräckligt med näring så kommer du inte sluta få cravings så kroppen kanske får i sig tillräckligt med kalorier men inte näring. Bryr mig bara om dig, KRAM!!

    SvaraRadera