onsdag 12 juni 2013

Tips?

Blev inget inlägg igår, fanns ingen tid. Alexandra sov hos oss igår och vi hade det roligt.

Åt NOG runt 1150 kalorier igår, men kan ha varit mer.

Har än så länge ätit cirka 400 kalorier. Men vi gick en lååång promenad på 1,5 timme så det måste ha bränt lite. Så det känns bra!

Vet ni vad vi gjorde igår? Jo, vi spontanbokade en veckas resa till Turkiet! Allt började som ett skämt i måndags. Sedan började vi kolla lite resor bara för att och igår bokade vi en resa till Icmeler, nära Marmaris. Vi åker om en vecka!!! Verkar mysigt och bra! Helt underbart skönt ska det bli.

MEN, kommer ha fett med ångest. Jag har ju ätit så mycket den senaste tiden! Jag kommer inte kunna träna så mycket, bara typ promenader för jag är sjuk och har ont i halsen. Dåligt att träna då. Någon som vet ungefär hur mycket man kan gå ner på en 5-7 dagar om man kämpar på? Alltså kan som sagt gå promenader men antagligen inte mer än så. Kan inte fasta men vill verkligen försöka att äta bra. Någon som vet hur mycket jag kan gå ner då? Och hur? Alltså, vilket kaloriantal, vad för typ av mat, hur mycket promenader o.s.v? :)

Skulle vara jätteglad för svar! Vill så gärna gå ner lite till dess, ska ju bada och gå i sommarkläder!!! Plus bör ju antagligen gå upp lite där, så skulle vara skönt om vågen inte stod på för mycket när man kommer hem.

Tips?

2 kommentarer:

  1. Man kan gå ner massor. 2 kilo lätt, utan att totalsvälta. Ät typ finn crisp original eller lättyoghurt till frukost och lunch och så vanlig middag fast mindre portioner. Mycket wokade grönsaker eller kokta grönsaker - det innehåller knappt några kalorier men mättar som fan. Och så promenera :)

    SvaraRadera