måndag 3 juni 2013

Kommentar.

Jag ligger på drygt 700 kalorier. Har inte ätit något direkt dåligt, än. Hoppas på det bästa. Har kollat lite Breaking Bad med Erik, men han sover lite nu. Blir galen, haha! Dricker cola zero och funderar på vad som ska hända ikväll. Blev ingen promenad eftersom jag har så jävla ont, dumma träningsvärk. Kunde i alla fall gå och möta Erik. Tur det då. Planen idag är att försöka få en bra kaloridag, kanske färga håret trots allt och att duscha.


"Jag skulle gärna vilja bli din pepp-kompis! <3 Haha, söker själv en att prata med haha. Fast vet inte om jag bor nära dig eller inte. (; Bor du i närheten av Göteborg haha? Eller Malmö?" 

Det här kommenterade någon vid namn Ellen i kommentarsfältet, men när jag trycker på "Ellen" så kommer det bara fram att bloggnamnet är tillgängligt. (Alltså att jag kan skapa en blogg med samma namn om jag vill.) Så du som skrev det, jag svarar här.

Bor faktiskt i Stockholm men skulle vara roligt att ha lite internetkontakt om du vill. Hör gärna av dig igen, så jag kan nå dig den här gången haha. Kram. :)

2 kommentarer:

  1. sv: jag bor tyvärr långt bort från Stockholm :/ Så jäkla synd!

    SvaraRadera
  2. Haha, förlåt skrev antagligen fel... http://haappiiness.blogg.se/ är min blogg. (;
    Men det hade varit kul med internetkontakt! Känns som att jag har 0 personer att prata med haha. Behöver nog lite pepp också!

    SvaraRadera