tisdag 28 maj 2013

Vad tycker ni?

Grät i skolan igen. Roligt, verkligen. Funderar på att maila några lärare kritik. De har fan kritiserat mig i två år, borde inte jag få göra det i ETT mail då? Vad tycker ni?

Fortfarande ont i tån och ser ut som ett mongo när jag går. Jag vill ju ut och springa, ut och bränna. Varit ganska triggad idag, så inte ätit så mycket än.

Ligger på 362 kalorier och kommer äta middag för minst 350. Vet inte jag äter mer idag. Hoppas på inget/väldigt lite.

Jag är så trött och jag mår så dåligt över skolan. Kan inte tänka på något annat än betyg och meritpoäng. Satt och räknade ut olika meritpoäng på tunnelbanan hem idag, bara för att se vad jag kanske kan få för olika beroende på vilka betyg jag får. Snacka besatt!

3 kommentarer:

  1. jag hade gett dem kritik i ett mail så dem vet vad dem gör för fel, liksom vissa lärare behöver faktiskt ändra sig och bli bättre!
    Hoppas din skada går över snart och att du mår lite bättre snart.
    puss puss

    SvaraRadera
  2. Gigantiska elefant kramar till dig!!

    SvaraRadera
  3. Jag hetsar alltså nyttig mat typ detox prova! När jag känner hetsen så går jag ut o äter hur mycket jag vill av någon nyttig lagad vegetarisk mat, hembakat bröd osv o så tar jag lite nötter o mörkt choklad o torkad frukt till efterrätt o räknar inte kaloriet den dagen! Mår iaf lite bättre dagen efter..

    SvaraRadera