tisdag 29 oktober 2013

Fuck normal eating.

Jag tror jag kom upp i ca 1250, det var 300 jag behövde gissa på. Känns bra ändå.

Min mamma triggar mig som satan, som vanligt. Hon berättar om hur hon ställde sig på vågen för första gången på länge och har gått ner två kilo, för att hon inte hinner äta mat och för att hon springer en del i trappor nu. Det med trapporna, okej, men vadå inte hinner? Jag ser flera tillfällen hon skulle kunna äta, samtidigt säger hon åt mig att äta. Hycklare! Nej, fuck this. Fuck äta normalt. Nu kör vi igen!

Samtidigt så snackar hon om att hon ska börja träna om ett tag igen, med någon kompis, och hon undrar om jag vill med. Klart jag vill det. Men då menar hon väl att jag blivit tjockare. Och om hon nu misstänkte att jag kanske har en äs, varför klämma ut sig så korkade saker? Tror hon inte att man blir triggad? Nej, fuck this på riktigt.

Ska nog träna idag. Antagligen inte på gymmet, tycker nog att mitt gymlinne sitter för tajt och har nog ingen bra t-shirt att ta dit. Antingen får jag träna hemma eller ute. Och vädret ute lockar inte så värst, lutar åt inomhus men då brukar man inte bränna så mycket. I och för sig så har jag ju haft de gånger då man inte bränt så mycket varken ute eller på gymmet. Vi får se hur det blir. Var gillar ni mest att träna?

2 kommentarer:

  1. mammor kan vara sjukt triggande och jobbiga ja..

    SvaraRadera
  2. <3 jag föredrar att träna inne hemma, jag tar mig aldrig ut!! :p men känner lika, man bränner mindre då.. svårare att fokusera x/

    SvaraRadera